2015-12-01 10:29:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Használja ki a pozitív kisugárzását!

Napi horoszkóp december 1-jére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold egészen speciális „rezgéseket” ad a mai napnak. Jó hangulatban lesz, gyorsan végez a napi feladataival, és még egy kis flörtre is jut energiája munkába menet vagy bevásárlás közben...

Bika: IV. 20. - V. 20.
Kedden a bolygók szárnyakat adnak önnek. Egészen közel érzi majd magát a kedveséhez, és a válság, ami nemrég még felemésztette az energiáit, már a múlté. Ha még egyedülálló, most megismerkedhet a nagy Ő-vel.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll: olyan fittnek érzi magát, hogy a többiek jó közérzete már jobban érdekli, mint a sajátja. A testi jóllét után ideje, hogy a lelke mélyére tekintsen, és foglalkozzon azzal is, amit ott talál.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A kiegyensúlyozottságának hála, ösztönösen megtalálja a módját annak, hogy mindenkit elégedetté tegyen a környezetében, és könnyedén feloldja a konfliktusokat. Ma ismét mindenki önre fog figyelni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma rengeteg dicséretet bezsebelhet az ötleteiért és a kreativitásáért. Élvezze a jól sikerült munka örömét! A szerelemben sem kell visszafognia magát: valaki már régóta figyeli a környezetéből, és arra vágyik, hogy végre ön is észrevegye őt.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Használja ki a pozitív kisugárzását, és semmiképpen se gubózzon be otthon, mert most óriási az esélye annak, hogy megismerkedjen valakivel, akivel feledhetetlen pillanatokat élhet át – sőt, még ennél is több lehet a dologból!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold szárnyakat ad önnek, most végre elérheti egy régóta vágyott célját. Fontos, hogy a többin is következetesen dolgozzon. Este gondolja végig, hogy nem felejtett-e el egy fontos telefonhívást!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha most örömet szerez a kedvesének, cserébe ön is sok törődést és figyelmességet kap tőle. A régi gondokat mintha elfújta volna a szél... Ha még egyedülálló, nyugodtan flörtöljön: ma olyan felszabadult lesz, amilyennek csak ritkán érzi magát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ismét megszaporodnak a viták ön és a kedvese között. Pillanatnyilag jobb lenne, ha egy kis távolságot tartanának egymástól, hogy mindketten magukba szállhassanak, és megvizsgálhassák a problémák alapjait...

Bak: XII. 22. - I. 19.
A mai nap akár jól is elsülhet, ha sikerül a felettesével vagy a hatóságokkal megegyeznie. A Mars szítja a vitákat, a Vénusz pedig elsimítja azokat, most minden attól függ, hogy melyik hatása érvényesül jobban a horoszkópjában. Ha egyedülálló, tartsa nyitva a szemét, mert bárhol felbukkanhat a nagy Ő. Hagyja magát meglepni!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Oroszlán jegyében álló Hold segít elfelejteni a bosszúságokat. A mai nap kiváló arra, hogy a szeretteinek elmondja, milyen sokat jelentenek önnek.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Jupiter és ezzel a szerencse önre ragyog. A régi viták okozta sérülések gyorsan gyógyulnak, adja át magát ennek a folyamatnak, és élvezze az új kezdeteket!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: